RideCable

slideslideslideslide

NYÁRI MUNKA!!!

Ha szívesen dolgoznál nyáron vízközelben és érdekel egy sportos, vidám munkahely, várjuk jelentkezésed! Küld el önéletrajzod az info@ridecable.hu email címre és felvesszük Veled a kapcsolatot!

infók a pályáról

A kecskeméti vizisípálya 5 oszlopos, 788 m hosszú, egyszerre 9 wakeboardos vontatására képes.
 Sebessége 0-58 km/h között tizedes pontossággal változtatható, általában 30 km/h, de igény esetén a sebesség változtatható.

Tanulóóráinkban (minden nap, reggel 10-12 óra között) szakképzett oktatóink segítséget nyújtanak a biztos alapok elsajátításában, de ha elég elszánt vagy akár a leglátványosabb trükköket is megtanulhatod . Ráadásul minden kezdőnek ingyen biztosítjuk a teljes felszerelést!

Mindamellett hogy a kecskeméti wakeboard pálya fekvése lehetővé teszi a legszelesebb időben is az élvezhető csúszást, megannyi a pályán elhelyezett elemen (ugratókon és slidereken) gyakorolhatnak amatőr és pro riderek egyaránt. A 250négyzetméteres stégen a megújuló shop-on kívül, szauna, csocsó, pingpong, fedett sátorrész babzsákokkal és további 100négyzetméter vadiúj úszóstég várja a sportolni és pihenni vágyókat.

 

Nyitvatartás:

AKTUÁLIS NYITVATARTÁSUNK A KEZDŐ OLDALON!

 

 

 

 

Hírlevél

Facebook

E-mail: info@ridecable.hu | Telefon: 00 36 70 408 3688 | Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 7.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 14.00-18.00
© 2020, Partycamp