RideCable

slideslideslideslide

NYÁRI MUNKA!!!

Ha szívesen dolgoznál nyáron vízközelben és érdekel egy sportos, vidám munkahely, várjuk jelentkezésed! Küld el önéletrajzod az info@ridecable.hu email címre és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Mindenki az alapoktól kezdi...
Kedves Vendégek!
Minden délelőtt 9.00-től 11.00-ig tanulóórát tartunk a kecskeméti vizisí és wakeboard pályán. A tanulóórát kifejezetten a teljesen kezdő vendégeink részére tartjuk, ilyenkor csak tanulókat fogadunk! 
A tanulóóra lényege, hogy lelassított pályán, szakszerű foglalkozás keretei közt, egyénileg foglalkozunk mindenkivel! Alapvető elméleti oktatást követően azonnal vízre szállunk és indulhat a wakeboard/vizisí. A tanulóóra alatt, ugyanúgy mint normál működés esetén is, motorcsónakos mentés zajlik, így ha a tó túlsó végén esik is el valaki, pár percen belül érte megyünk és kihozzuk a stégre!
A tanuláshoz szükséges deszkát és mellényt mindenkinek ingyen biztosítjuk!
NEM SZABAD MEGIJEDNI ATTÓL, HOGY ELESEL ÉS AZ CIKI... ELÁRULUNK EGY TITKOT: A 2011-ES, A 2012-ES ÉS NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL A 2013-AS WAKEBOARD VILÁGBAJNOK IS KEZDŐ VOLT AMIKOR ELKEZDTE SŐT Ő IS SOKAT ESETT AZ ELSŐ KÖRÖKBEN!:) 
 

Hírlevél

Facebook

E-mail: info@ridecable.hu | Telefon: 00 36 70 408 3688 | Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 7.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 14.00-18.00
© 2020, Partycamp